دیابت کودک NO FURTHER A MYSTERY

دیابت کودک No Further a Mystery

دیابت کودک No Further a Mystery

Blog Article

آسیب دیدن کلیه (نفروپاتی). درون کلیه میلیون‌ها رگ کوچک و ظریف خون وجود دارد و دیابت می‌تواند باعث آسیب دیدن این رگ‌ها و درنتیجه آسیب دیدن کلیه می‌شود.

این آسیب‌ها می‌تواند باعث بی‌حسی، سوزش و درد، بخصوص در سر انگشتان دست و پا شود.

نژاد و قومیت هم از دیگر عوامل خطر ابتلا به این بیماری به‌ شمار می‌آید.

انواع 

متفورمین میزان قند خونی که کبد منتشر کرده را پایین می‌آورد. به ‌علاوه اینکه مصرف متفورمین می‌تواند پاسخ بدن به انسولین را بهبود ببخشد. برای اینکه بدن بهتر از قند خون استفاده کند، پزشک می‌تواند انسولین تزریقی یا استنشاقی، هم تجویز کند.

مشکلات جنسی مانند اختلال نعوظ ، ناتوانی در ارگاسم یا احساس کامل احساس

در مبتلایان به دیابت نوع ۲ احتمال کاهش قند خون وجود دارد هرچند که نسبت به مبتلایان تیپ ۱ شدت کمتری دارد. ممکن است روزه‌داری در بیماران دیابتی باعث گیجی و خواب آلودگی و حتی سردرد شود.

درنتیجه سرعت بهبود زخم ها ضعیف می شود و حتی ممکن است به گانگرن (قانقاریا) منجر شود. این عارضه حتی ممکن است به قطع عضو منجر شود.

مصرف رژیم غذایی حاوی گوشت فرآوری شده، چربی، شیرینی و گوشت قرمز

درنتیجه میزان قند خون (گلوکز) از حالت استاندارد بالاتر می‌رود. سلول‌های بدن فرد مبتلا به دیابت نوع ۲ توانایی جذب قند از مواد غذایی خوراکی را ندارند.

دیابت نوع ۱ که قبلا دیابت جوانی نامیده می‌شد، زمانی در کودکان پیش می آید more info که لوزالمعده قادر به تولید انسولین نباشد.

اگر میزان انسولین خیلی پایین باشد، بدن نمی‌تواند از گلوکز برای انرژی استفاده کند. در مقابل، بدن گلوکز را برای تولید انرژی به چربی تبدیل می‌کند.

چاقی، چربی شکمی، ورزش نکردن و سابقه خانوادگی ابتلا به دیابت از عوامل خطر ابتلا به این بیماری هستند. تکرر ادرار، احساس گرسنگی و تشنگی شدید، ضعف و خستگی، خشکی پوست و کاهش وزن ناخواسته از علائم اصلی این بیماری است. تأیید‌‌‌‌‌‌‌ شده توسط پزشکان متخصص دکترتو

دیابت نوع ۲ (دیابت بزرگسالان یا دیابت غیروابسته به انسولین)، یکی از شایع‌ترین انواع دیابت بوده و حدود ۹۰ درصد بیماران دیابتی را تشکیل می‌دهد. برخلاف دیابت نوع ۱، بدن در زمان ابتلا به دیابت نوع ۲ انسولین تولید می‌کند؛ اما یا میزان انسولین تولید شده توسط پانکراس کافی نبوده و یا بدن نمی‌تواند از انسولین تولید شده، استفاده کند. زمانیکه انسولین کافی وجودنداشته باشد و یا بدن از انسولین استفاده نکند، گلوکز (قند) موجود در بدن، نمی‌تواند وارد سلولهای بدن شده و باعث جمع شدن گلوکز در بدن بشود و بدن را دچار مشکل و نارسایی نماید.

Report this page